10 ترفند برای براق کردن نقرهجات
شیکسون در ادامه 10 ترفند به شما معرفی میکند که با استفاده از آنها انگشتر، دستبند و یا حتی ظروفی که با نقره ساخته شده است را کاملا تمیز کنید و مثل روز اول درخشش را ببینید.
روش دهم) استفاده از سرکه
نصف فنجان سرکه و دو قاشق غذاخوری جوششیرین را در ظرفی با هم مخلوط کنید. بعد از ساختن این محلول، نقره را درون آن قرار دهید ، حدود 10 تا 15 دقیقه صبر کنید و اجازه دهید نقره درون محلول بماند. بعد از گذشت این زمان نقره را از محلول خارج کرده و با آب ولرم شستشو دهید و در آخر با پارچهای نرم خشک کنید. بعد از اتمام این روش خواهید دید که نقره براق شده است و به زیبایی میدرخشد.
روش نهم) استفاده از آمونیاک
شاید این روش جز روشهای خانگی نباشد اما استفاده از آمونیاک هم یکی از روشهای براق کردن نقرهجات است. اگر آمونیاک دارید به اندازه نصف فنجان از این محلول را با دو لیوان آب مخلوط کنید و سپس نقره را در درون آن قرار دهید. کمی صبر کنید و سپس نقره را از محلول خارج کرده و خوب شستشو دهید.با این روش تمام جرمها و سیاهیهای نقره از بین خواهد رفت.
روش هشتم) استفاده از گچ
این روش ، نقره کدر را براق نمیکند بلکه برعکس، این روش کمک میکند تا نقرهجاتی که هم اکنون برق میزنند و درخشش دارند ، کدر نشوند. این کار یکی از روشهای پیشگیری از کدر شدن نقرهجات است. گچ خاصیت جذب رطوبت را دارد و اجازه نمیدهد نقرهجات سیاه شوند.برای استفاده از این روش مقداری گچ را درون ظرف یا کشو قرار دهید و نقرهجات خود را درون آن بگذارید.
روش هفتم ) استفاده از نرمکننده مو
این روش نیز مانند روش استفاده از گچ برای جلوگیری از سیاه شدن نقره استفاده می شود اگر میخواهید نقرهتان درخشش خود را حفظ کند مقداری نرمکننده مو به نقره بمالید و اجازه دهید خشک شود. مالیدن نرمکننده مو به نقره مانند یک عایق عمل میکند و اجازه نمیدهد نقره سیاه شود.
روش ششم) استفاده از ژل ضد عفونیکننده دست
ژل ضدعفونیکننده، ژلی آنتی باکتریال است که علاوه بر خاصیت میکروبزدایی دست، خاصیت جلادهنده نیز دارد. مقدار کمی ژل ضدعفونیکننده را به پارچه بزنید و آرام بر روی سطح نقره بکشید ، خواهید دید که سیاهی نقره محو میشود و کاملا تمیز میشود.
روش پنجم) استفاده از نشاسته ذرت
برای اینکه جلا و درخشش را به نقره برگردایم استفاده از خمیر نشاسته یکی از گزینه های مطلوب میباشد. مقداری نشاسته و کمی آب را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید سپس خمیر را بر روی سطح نقره بگذارید و بعد مدتی با یک پارچه نسبتا زبر خمیر نشاسته را از سطح نقره پاک کنید.
روش چهارم) استفاده از سس گوجه
نه احتیاج به مخلوط کردن چیزی دارید و نه ساختن ترکیبات شیمیایی. این روش یکی از روشهای ساده برای برق انداختن نقرهجات است. مقداری سس گوجه را درون ظرفی بریزید و نقره را درون آن بگذارید، بهتر است تمام نقره درون سس گوجه غوطهور شود. اجازه دهید نقره به مدت 10 الی 15 دقیقه در سس بماند ، بعد از سپری شدن این زمان نقره را از درون سس بیرون بیاورید و با یک پارچه پاک کنید و سپس با آب شستشو دهید. اگر سیاهی از شکافهای درون نقره از بین نرفت با یک مسواک درون شکافها را تمیز کنید.
روش سوم) استفاده از ورق آلومینیوم
این هم یکی از روشهای اعجابانگیز تمیز کردن نقره است. روش کار به این صورت است یک لیتر آب با مقداری جوششیرین و تکهای ورق آلومینیوم را باهم مخلوط کنید و بجوشانید. بعد از جوش آمدن، نقره را درون مایع بیاندازید و بعد از حدود یک دقیقه نقره را خارج کنید و با شستشو دهید. سپس نقره را با پارچه خشک کنید ، خواهید دید که چطور نقره برق خواهد زد.
روش دوم) استفاده از پودر ماشین لباسشویی
یک کاسه بردارید و درون آن را با ورق آلومینیوم بپوشانید، کمی آب داغ درون آن بریزید و مقداری پودر لباسشویی نیز به آن اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا پودر لباسشویی درون آب حل شود ، بعد از این کار نقره را درون آب بگذارید و بعد از چند دقیقه از آب خارج کنید و خوب آبکشی کنید و در نهایت با یک پارچه خشک کنید. خواهید دید که جرم و سیاهیهای نقره کاملا از بین رفته است و درخشش به نقره باز گشته است.
روش اول) استفاده از آبلیمو
ظرفی بردارید و مقدار یک قاشق غذاخوری آبلیمو در آن بریزید، یک دوم فنجان آب و یک دوم فنجان شیرخشک درون ظرف بریزد و خوب بهم بزنید. محلول آماده است! حالا نقره را درون محلول بگذارید و اجازه دهید چند ساعت درون مایع بماند. بهترین زمان برای استفاده از این روش شب است. شب نقره را درون مایع قرار دهید و صبح که از خواب بیدار شدید نقره از مایع بیرون بیاورید و خوب شستشو دهید.